Tel: 06-52033498

Verkoop van uw woning bij ons weer mogelijk!

jul 27, 2015 (0) comment

Mogelijk heeft u de wens om in de (nabije) toekomst uw huis te verbouwen, verkopen of heeft uw hypotheek onderhoud nodig. Om u hierbij zo goed als mogelijk van dienst te zijn, zijn wij een samenwerking aangegaan met de makelaars en hypotheekadviseurs van De WoonAdviesShop. Dit betekent dat wij u nog beter, sneller en vollediger van dienst kunnen zijn.

Naast onze vertrouwde taxaties en aankoopbegeleiding kunnen wij u dus nu ook de begeleiding van de verkoop van uw huis aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Hierbij staan uw woning en u als verkoper centraal. Bovendien zorgen wij voor een prominente plaats van uw woning op Funda.nl en overige huizenzoeksites als Huislijn.nl en Jaap.nl.

Zekerheid en beste verkoopprijs
U kunt bij verkoop van uw woning kiezen tussen een Basispakket eventueel aangevuld met extra diensten en een Totaalpakket. Hieronder vind u de verschillende mogelijkheden,

Basispakket

Wilt u uw huis prominent op Funda inclusief promotie, het verzorgen en nabellen van bezichtigingen, de onderhandelingen en opstellen van het koopcontract door een professionele makelaar? En wilt u zelf actief betrokken zijn bij het verkopen van uw woning door b.v. de foto’s en presentatieteksten  zelf te maken en hierdoor makelaarskosten besparen? Dan hebben wij voor u precies het pakket wat hieraan voldoet. Wat krijgt u allemaal:

  • Waardebepaling van uw woning en leveren opnamerapport
  • Promotie via verkoopborden en presentatie op de landelijke grote websites (Funda, Jaap, Huizenzoeker en Huislijn)
  • Woningbrochure en inzet sociale media
  • Telefonische opvang van geïnteresseerden
  • Onderhandelingen over prijs- en leveringsvoorwaarden
  • Opstellen van een koopcontract

Extra Diensten

Heeft u toch te weinig tijd of wilt u bepaalde diensten toch liever aan een professionele makelaar overlaten, dan kunt u kiezen voor onze extra diensten zoals:

  • Foto’s en presentatieteksten maken
  • Verzorgen van bezichtigingen en opstellen woningreview
  • Laatste controlebezichtiging/inspectie op de dag van overdracht
  • Begeleiding bij de notaris

Totaalpakket:

Ook kunt u kiezen uit ons voordelige Totaalpakket waarbij u alles aan uw  makelaar kunt overlaten. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren zoeken wij voor u de meest geschikte en voordelige verkoopmakelaar. Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Nu: cadeaubon ter waarde van € 100,- bij aan- of verkoop
De samenwerking met De WoonAdviesShop.nl heeft meer voordelen. Wij kunnen u nu één aanspreekpunt aanbieden voor al uw woonwensen. Bij De WoonAdviesShop vind u alle kennis onder één dak. De WoonAdviesShop werkt namelijk samen met financiele adviseurs die onafhankelijk zijn en alle mogelijkheden voor u vergelijken. Ook kijken zij niet alleen naar uw huidige situatie, maar ook naar de toekomst, zodat u lekker kunt wonen én leven.

Wij nodigen u graag uit om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. Dit geldt natuurlijk ook voor uw familie, vrienden en kennissen. U kunt dan tevens profiteren van onze tijdelijke actie. Bij het aanbrengen van een nieuwe relatie waarvoor wij een Totaalpakket verkoopbegeleiding mogen verzorgen, ontvangt u naar keuze de VVV Cadeaubon of de VVV Dinerbon ter waarde van € 100,- cadeau! Uiteraard geldt dit ook als u zelf een opdracht tot verkoop geeft. Wij hopen snel iets van u te mogen horen. U bent van harte welkom.

Comment (0)

Categorieën

Hypotheek berekenen

Hypotheek berekenen