Tel: 06-52033498

Uw aankoopmakelaar kost u niets!

jul 27, 2015 (0) comment

Als u ons als aankoopmakelaar inschakelt dan heeft u meerdere voordelen. Het kost u namelijk geen cent, sterker nog, het levert u geld op. U heeft door onze deskundige begeleiding bovendien de zekerheid dat u geen kat in de zak koopt. En last but not least: U staat veel sterker in de onderhandelingen met de verkoopmakelaar.

Wij garanderen u dat wij onszelf terugverdienen, met andere woorden ons inschakelen kost u in principe niets! Hoe wij dit kunnen garanderen, simpel, wij kennen de markt en weten daardoor welke onderhandelingsruimte er is. In deze kopersmarkt is er veel voordeel voor u te behalen doordat er een ruime keuze is en een groot aantal verkopers bereid zijn hun vraagprijs te verlagen. Verder heeft u de zekerheid dat u geen kat in de zak koopt.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij onszelf terugverdienen, geven wij u een aankoopgarantie door middel van: No cure No pay. Met andere woorden als er geen koop tot stand komt met onze aankoopbemiddeling, bent u ons niets verschuldigd.

Wij berekenen een vast laag tarief van €1250,-

Hiervoor bent u verzekerd van onze deskundige begeleiding incl. onderhandelingen over de aankoopprijs. Het enige wat wij u vragen is de 1e bezichtiging zelf te doen, totdat u uw droomhuis denkt te hebben gevonden. de rest kunt u aan ons overlaten.

Meer informatie kunt u ook vinden op onze website via de Serviceblokken die u vindt via de pagina aankoopbegeleiding. Uiteraard kunt u als u nog vragen heeft contact met ons op per telefoon, email of via de contactpagina op onze website.

Wij zijn ook ‘ s avonds en zaterdags (mobiel) bereikbaar. Bel ons op telefoonnummer: 055-5763181 of 06-52033498 of mail ons: info@dallingamakelaars.nl
Ook kunt u uw vragen of gegevens achterlaten op onze pagina contact.

Comment (0)

Categorieën

Hypotheek berekenen

Hypotheek berekenen