Tel: 06-52033498

Samenwerking

Dallinga Makelaars werkt samen met een aantal geselecteerde partners. Veelal zijn dit bedrijven uit dezelfde sector, denk hierbij aan makelaars, hypotheekadviseurs, aannemers, klusbedrijven en meubelzaken.

Het doel van deze samenwerkingen is dat we nog beter de behoeften van onze klanten (en de klanten onze partners) kunnen vervullen en uiteraard graag iets extra’s willen bieden aan onze klanten.

Onze Partners

De WoonAdviesShop

Verkoopmakelaar, Hypotheken en Verzekeringen

Bij de aankoop van uw woning is een goede financiering van groot belang. Dallinga Makelaars werkt samen met erkende, onafhankelijke adviseurs die uw persoonlijke belangen serieus nemen. Zij kunnen u op basis van uw persoonlijke situatie een samenhangend advies geven over hypotheken en verzekeringen.
Met als resultaat het beste rendement voor uw investeringen. Wij houden van duidelijke taal, een optimaal resultaat en tevereden klanten. Laat u geheel vrijblijvend informeren. Vraag eens om een second opinion waarin u ons aanbod kunt vergelijken met uw huidige geldverstrekker. Dit kost u niets, maar kan u duizenden Euro´s besparen!

Allright Uitzendburo en Afbouw Apeldoorn

Verbouwing en kluswerk

Nadat u uw woning heeft gekocht en alles bij de notaris is geregeld, is er vaak nog een boel werk te verzetten. U wilt uw woning uiteraard tip-top in orde hebben voordat u er definitief intrekt. Gaat u zelf klussen of laat u bepaalde klussen liever over aan een vakman? Als het laatste het geval is, dan kunnen wij u hierbij helpen.

Wij werken namelijk samen met een uitzendbureau, deze levert vakmensen die gespecialiseerd izijn in het afwerken en opknappen van woningen. Hierbij kun je denken aan allerlei klussen zoals timmerwerk, loodgieterswerk, elektra, schlider-en behangwerk, maar ook renovatie  keuken en badkamer,  isolatiewerk, stucwerk, reparatieklussen en schoonmaakwerkzaamheden. Kortom alle klussen in-en-om uw huis.

Het goede nieuws is dat dit bedrijf werkt met zeer concurrerende tarieven. Voor slecht 20 Euro (excl. BTW) per uur bent u verzekerd dat uw woning professioneel wordt verbouwd of opgeknapt. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.


 

Categorieën

Hypotheek berekenen

Hypotheek berekenen