Tel: 06-52033498

U bent bij ons een nummer: nummer 1!

 

Dallinga Makelaars onderscheidt zich met een opvallend actieve en klantgerichte dienstverlening. Onze kantoor is compact en goed georganiseerd en kan u hierdoor snel en alert van dienst zijn. Deze persoonlijke en betrokken aanpak combineren wij met een uitgebreide dienstverlening, waarbij u de keuze heeft door middel van onze serviceblokken. Al deze voordelen samen maken Dallinga Makelaars tot een beduidend ándere makelaar.

Omdat wij daarnaast ook nog geheel onafhankelijk werken en dus niet gebonden zijn aan hoge lidmaatschapskosten, betaalt u voor deze extra aandacht geen (euro)cent extra! Sterker nog, onze tarieven zijn zeer concurrerend. Daarbij blijft onze kwaliteit gegarandeerd; onze makelaars zijn namelijk altijd gediplomeerd/gecertificeerd bij SVMNIVO en VastgoedCert en kunnen u dus zowel bij aankoop als bij verkoop, op een deskundige wijze van dienst zijn.

Een ander vak dat wij uitstekend verstaan is het taxeren van zowel woningen als bedrijven in het midden-en klein bedrijf (MKB). Wij zijn lid van de RVT (Register Vastgoed Taxateurs) en mogen ons met enige trots Taxatiespecialist noemen. Hierdoor worden onze taxatierapporten door alle banken en financiele instellingen geaccepteerd. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina Taxeren.

Ook kunnen wij u adviseren over alles wat met huizen en verhuizen te maken heeft. Hierbij moet u denken aan een interieuradvies, een verhuizer, maar ook voor een hypotheekadvies of aanvraag voor een bouwkundige keuring kunt u bij ons terecht. Kijk hiervoor eens op onze pagina Samenwerkingsverbanden.

U ziet het: Op woongebied mag u méér van ons verwachten!

Categorieën

Hypotheek berekenen

Hypotheek berekenen