Tel: 06-52033498

Hypotheken

Wonen kan veel voordeliger!

Bij de aankoop van uw woning is een goede financiering van groot belang. Dallinga Makelaars werkt samen met erkende, onafhankelijke hypotheekadviseurs die uw persoonlijke belangen serieus nemen. Zij kunnen u op basis van uw persoonlijke situatie een samenhangend advies geven over uw hypotheek.

Met behulp van ons 5-stappenplan vind u op basis van uw financiele situatie het huis van uw dromen.

De inventarisatie

Eén van onze hypotheekadviseurs zal samen met u een inventarisatie van uw persoonlijke situatie met betrekking tot de inkomenssituatie en verwachting, eigen geld/vermogen maken. Ook worden de persoonlijke wensen ten aanzien van flexibiliteit, zekerheid/ risico geïnventariseerd.

Onze hypotheekadviseur maakt een berekening van uw maximale hypotheek mogelijkheden.

Uw droomhuis

Na inventarisatie van uw woonwensen gaan we samen opzoek naar uw droomhuis. Kijk voor meer informatie naar onze pagina aankoopmakelaar.

Uw hypotheekvorm

De keuze van een goede hypotheek is niet eenvoudig. Een hypotheek moet aansluiten op uw wensen. Maar natuurlijk ook passen bij uw mogelijkheden. Nu en straks.
Hieronder ziet u een aantal hypotheekvormen. Wilt u meer weten, maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze Erkend Hypotheekadviseurs. Zij vertellen u graag meer.

• Lineaire hypotheek
• Annuïteiten hypotheek
• Leven hypotheek
• Spaar hypotheek
• Aflossingsvrije hypotheek

De financiële instelling

Onze hypotheek adviseur maakt aan de hand van stap 1 en 3 een hypotheekberekening. Aan de hand van het rentepercentage, de rentevaste periode, de maandlasten en de voorwaarden selecteren we de optimale geldverstrekker.

Het afsluiten

Na het selecteren van de optimale geldverstrekker wordt een offerte voor u aangevraagd. Daarna zal de woning getaxeerd worden. Wij bespreken met u de definitieve offerte van de geldverstrekker en lopen met u de checklist af, zodat alle benodigde documenten en formulieren ingevuld worden. Als alles goed gekeurd is door de geldverstrekker, maakt de notaris de hypotheekakte op en kan deze door u ondertekend worden. Na het ondertekenen van de akte wordt u eigenaar van uw droomhuis!

Hypotheek berekenen

Hypotheek berekenen
 

Ontvang hypotheekadvies