Tel: 06-52033498

Aankoopmakelaar

Uw aankoopmakelaar kost u niets!

Als u ons als aankoopmakelaar inschakelt dan heeft u meerdere voordelen. Het kost u namelijk geen cent, sterker nog, het levert u geld op. U heeft door onze deskundige begeleiding bovendien de zekerheid dat u geen kat in de zak koopt. En last but not least: U staat veel sterker in de onderhandelingen met de verkoopmakelaar.

Wij garanderen u dat wij onszelf terugverdienen, met andere woorden ons inschakelen kost u in principe niets! Hoe wij dit kunnen garanderen, simpel, wij kennen de markt en weten daardoor welke onderhandelingsruimte er is. In deze kopersmarkt is er veel voordeel voor u te behalen doordat er een ruime keuze is en een groot aantal verkopers bereid zijn hun vraagprijs te verlagen. Verder heeft u de zekerheid dat u geen kat in de zak koopt.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij onszelf terugverdienen, geven wij u een aankoopgarantie door middel van: No cure No pay. Met andere woorden als er geen koop tot stand komt met onze aankoopbemiddeling, bent u ons niets verschuldigd.

Wij hanteren  een vast laag tarief  van €1250,- (incl. BTW).

Hiervoor bent u verzekerd van onze deskundige begeleiding incl. onderhandelingen over de aankoopprijs. Het enige wat wij u vragen is de 1e bezichtiging zelf te doen,  totdat u uw droomhuis denkt te hebben gevonden. de rest kunt u aan ons overlaten.

Meer informatie kunt u ook vinden via de Serviceblokken die u vindt aan de linkerzijde van deze pagina. Uiteraard kunt u als u nog vragen heeft conact met ons op per telefoon, email of via de Contact pagina op onze website.

Wij zijn ook ‘ s avonds en zaterdags (mobiel) bereikbaar.
Bel ons: 055-3017454 of 06-52033498 of mail ons: info@dallingamakelaars.nl
Ook kunt u uw vragen of gegevens kwijt op onze pagina Contact.

Basis

Uw goede begin is ‘t halve werk

Wat voor een woning heeft u op het oog? Heeft u ook iets te verkopen? Wat is uw budget? Welke aanvullende wensen en eisen heeft u? In een uitgebreid inventariserend gesprek zetten wij voor u alle aspecten op een rij. Hiermee heeft u gegarandeerd een goede start, die wij hebben ondergebracht in ons basisblok. Via ons uitgekiende zoeksysteem zijn wij in staat om uw droomhuis te vinden. Maar ook verrassen wij u soms met een woning waaraan u zelf niet zou hebben gedacht.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf op zoek gaat naar uw droomwoning. Als u dat wilt adviseren wij u graag over de financiële mogelijkheden en brengen u in contact met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Daarna nemen wij het weer graag van u over. Kiest u er echter voor alles aan ons over te laten, dan bieden wij u het volgende voordeel:

In combinatie met de overige serviceblokken is bieden wij u het basisblok aan tegen een gereduceerd tarief van 300,-

 • Inventarisatie van uw woonwensen
 • Bespreken van de financiële mogelijkheden
 • Zoeken naar de woning die aan u woonwensen voldoen

Bezichtiging

Twee zien meer dan één

Als u dat wilt, begeleidt Dallinga Makelaars u professioneel bij een bezichtiging. U de emotie van het nieuwe huis, en wij het gezonde verstand. De ideale combinatie van het hart en het hoofd. Want twee zien altijd nog meer dan één.

Overzicht blok Bezichtiging

 • Bezichtiging met de makelaar van de door ons of door u geselecteerde woning
 • Beoordeling bouwkundige staat en onderhoud
 • Na bezoek van de woning bespreken of pand aan uw verwachtingen voldoet, aangevuld met een advies over een bouwtechnische keuring
 • Waardebepaling (na een eventuele bouwtechnische keuring)
 • Onderzoek bestemmingsplan, opvragen kadastrale gegevens en gemeentelijke informatie

Onderhandeling

De prijs is het bewijs

En dan…de onderhandelingen. Een vak apart…óns vak. Uiteraard kunt u ook zelf de onderhandelingen voeren, hierbij coachen wij u met genoegen. Maar met evenveel passie en professionaliteit nemen wij dit van u over. Onze aanpak bespaart kopers met grote regelmaat vele duizenden euro’s op de vraagprijs.

Overzicht blok Onderhandeling

 • Bespreken onderhandelingsstrategie
 • U, telefonisch op de hoogte houden van de onderhandelingen, deze schriftelijk vastleggen en aan u bevestigen
 • Vastleggen van uiteindelijke onderhandelingsresultaat

Afhandeling

Alle puntjes op de ï

Aan de juridische, financiële en bouwkundige afwikkeling rond de aankoop van uw huis zitten vaak nogal wat haken en ogen. U kunt eenvoudigweg niet alle wetten, regels en richtlijnen kennen. Wij wel! Dus nemen wij u dit essentiële werk met plezier en professioneel uit handen. Tot in de kleinste letters regelen we alles voor het verkrijgen van uw kostbare bezit. Zoals onze serviceblokken al aangeven, kunt u dit natuurlijk ook zelf doen. Wij raden u echter aan dit aan ons over te laten.

Overzicht blok Afhandeling

 • Controleren koopovereenkomst (meestal opgemaakt door de verkopende makelaar) en zonodig aanpassen
 • Controleren concept-leveringsakte en nota van afrekening
 • Inspecteren woning voor notariële overdracht en opname meterstanden
 • Aanwezig bij notariële overdracht

Natuurlijk geldt ook na de officiële overdracht: van ons mag u méér verwachten!